Ett år av bakande

Vi fortsätter 2015 recapen med sånt som är gott bakat, ihopsvängt eller allmänt gott. Vissa recept är nyttigare än andra, men alla är goda ;) Sen har jag såklart bakat en hel del annat som inte har kommit med på bloggen och vissa saker har jag gjort fler gånger. Klicka på bilderna så kommer du till respektive inlägg, de allra flesta finns recepten upplagda till, men är det något du vill ha som inte finns är det bara att hojta till :)
 
Till Jul förra året gjorde jag lite praliner, bland annat saffranspraliner, jag bakade en saffranscheesecake och gjorde vaniljkolor som gick åt som smör i solsken. 
 
   
Sedan blev det en hälsosam chokladmousse, en inte alls lika nyttig kladdkaka med fudgetäcke och supergoda dinkelpannkakor.
 
  
Min godaste smoothie, lite nyttigare godis i form av kokos- och citronbollar, pepparkakspraliner och lakritsbollar och en smarrig chiapudding.
 
   
Till Olas födelsedag blev det perfekta nutellamaränger och lagom sega kolakakor.
 
 
Lite nyttigare chokladbollar och en vintrig glass med kanel.
 
  
Jag gjorde världens godaste chokladrutor och nästan ännu godare kladdkakemuffins med chokladkaffetopping och till min systerdotters födelsedag blev det en Olof frost tårta på beställning.
 
 
Den här hälsosamma tryffeltårtan har jag gjort många gånger i år kan jag lova och Citron- och kokossockerkakan är verkligen inte fy skam den heller. 
 
   
Sedan var det dags för andra systerdottern att fylla år och då blev det en Loraxtårta med truffula tree cakepops. Till Wincents namngivning blev det ju också en hel del bakande, både kakor, 
supermumsiga biskvier med passionsfrukt och lime,
 
 
frozen cheesecake, moussetårta, rose swirl tårta, marsipantårta och marängtårta. Sockerschock deluxe!
  
  
Jag bakade en supersmarrig äppelkaka och lite nyttigare saffransbitar.
 
 
Ni har väl förresten inte missat att Alicia presenterar Monthly Makers sista sammanställning för året på sin blogg idag?! Kika in där om ni inte redan har gjort det :)