Lära känna listan

Jag lovade ju att jag skulle berätta lite mer om mig själv för ett tag sedan och eftersom jag tycker att det är ganska svårt att bara skriva rakt upp och ner sådär så har jag helt enkelt kopierat frågor från en lära känna lista. Är det något mer du vill veta så fråga gärna :)
 
 
1. Hur gammal är du?

Jag är 33

 

2. Hur gammal känner du dig?

Alltså, jag vet inte riktigt hur man bör känna sig som 33år. Jag kan ju inte riktigt fatta att jag är 33, om jag tänker på hur jag tänkte att 33-åringar var när jag var drygt 20 så är jag inte alls sån. Men jag har väl också insett att jag är ju samma person som då även om jag såklart ändrat mig, jag har fått en hel del livserfarenhet och blivit mer lugn och trygg och det påverkar ju såklart vem jag är också. Men ibland känner jag mig nog som 20 och ibland som typ 70 haha

 

3. Var bor du?

I ett hus tillsammans med min sambo Ola, vår lilla Wincent och vår hund Miro som är en Groenendael och vi bor i en litet samhälle utanför Nyköping.

 

 4. Vad har du gjort idag?

På förmiddagen var jag och tränade och efter det var planen att fortsätta renovera i Wincents rum, men istället har det varit mest fix och don infor morgondagen då jag ska stå och sälja grejer på en barnbasar (tänk att man redan har så mycket barngrejer/kläder som man inte använder). Jag hade för mig att den var på söndag och hade planerat att göra allt i morgon, så när jag vid lunch idag blev påmind om att det är imorgon, blev det tvätt, uppmärkning och ihopplockning av allt istället. 

 

 

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Jag trivs allra bäst på senvåren, sommaren och den tidiga hösten. På våren älskar jag att se att naturen kommer igång, på sommaren att det är varmt (förhoppningsvis) och den tidiga hösten när löven börjar ändra färg för att det är så himla vackert. 

 

6. Är du beroende av någonting?

Att få vara kreativ och skapa.

 

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

 1. Att jag har fyra yrkesutbildningar (och har jobbat inom alla yrkena):  Elektriker, Fritidsledare, Massage- och friskvårdsterapeut och Bartender. Förutom det har jag även pluggat internationell solidaritet, konst, mode/design, spanska och filosofi (kanske nåt mer som jag inte kommer ihåg nu).

2. Att jag älskar listor och att skriva för hand, jag skriver listor på typ allt, to do lists för renovering, vad jag vill skapa, packlistor, planering över huvud taget!

3. Att jag alltid velat att lära mig sjunga (men alltid känt att jag varit för gammal, även när jag var 15 kände jag så, hur konstigt är inte det).

 

8. Har du någon gång brutit ett ben?

Nope, har väl starka ben haha

 

 
9. Var i världen skulle du vilja befinna dig på nu?

Jag skulle ju inte banga för att åka till Spanien med familjen och stanna där till början på april, är så trött på vinter, snö och slask just nu.

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Choklad måste det nog bli och gärna i kombination med lakrits.

11. Vilken är din favoritaffär?

Jag har ingen, ofta så kommer jag på en sak jag vill ha och sen letar jag upp var det finns och handlar där.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Det är lite olika, oftast är jag morgonmänniska men det ändrar sig ibland och vissa perioder är jag kvällsmänniska istället. Just nu är det lite både och, jag fastnar uppe länge på kvällarna men går ändå upp relativt tidigt på grund av Wincent (vilket gör att jag är ganska trött istället).

13. Har du blivit sydd någon gång?

Japp, för några år sedan när jag cyklade bmx och gjorde en Wallride som gick helt åt skogen. Jag landade på hakan på asfalt från typ 2 m höjd. Efter att jag kom tillbaka lite till verkligheten tog jag bilen och körde hem (jag insåg i alla fall att jag inte borde cykla mer den dagen), väl hemma kollade jag på såret och kom fram till att det nog behövde sys, så då åkte jag vidare till akuten istället. 

 

 
14. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?

Oj, 2006 alltså, då bodde jag i Majorna i Göteborg tillsammans med min dåvarande sambo Mikael och vår katt mäster Salieri.

Jag pluggade till fritidsledare och tog examen i december 2006, under hösten jobbade jag även extra som fritidsledare. Tillsammans med klassen var vi även på studieresa till Irland, och det var så sjukt fint, vill verkligen tillbaka dit!

Jag cyklade mycket bmx, jag anordnade en bmx träff i England, för tjejer som cyklade bmx, tillsammans med ett par andra som jag träffat på internet. Jag drev en hemsida om tjejer som cyklade bmx som hette cakebmx och var runt och tävlade i Montpellier, i Paris och på BMX Masters i Köln.

 

15. Är du blyg?

Jag vet inte om jag skulle säga blyg, men jag är ganska introvert, vet inte om det räknas som samma direkt. När jag var yngre hade jag väldiga problem med att tala inför en grupp och dylikt, men i och med Fritidsledarutbildningen och alla presentationer där samt att jobba som fritdisledare har gjort att jag inte har några problem med det alls idag. 

16. Vad heter du i andra namn?

Maria

17. Vill du gifta dig?

Jo, det vill jag nog, men kanske inte traditionellt i kyrka och så, jag vill nog att det ska kännas mer som jag även om jag inte har någon bild i huvudet på hur det ska se ut just nu. 

18. Har du, eller har haft, något smeknamn?

När jag var liten fick jag smeknamnet Ancan, (dels för att jag heter Annica så klart) men främst för att vi var på Kanarieöarna tillsammans med en annan familj och deras son (som var lika gammal som mig) hoppade i och simmade i poolen och jag blev så arg för att jag inte kunde simma så jag hoppade i och simmade ändå och såg tydligen ut som en Anka haha jag lärde mig ju att simma i alla fall. 

I tonåren hade jag Kemikal som internetnick på Lunarstorm och Helgon mm (efter en låt av Peace Love and Pitbulls). Men annars kallades jag för Anca (vilket vissa kallar mig idag med). 

Annars är det väl mest sådana där gölliga sambonamn som är smeknamn idag.