Det här med tid

Som ni kanske har märkt så har det blivit lite glesare med inlägg just nu och det beror helt enkelt på den här underbara lilla killen som i måndags blev två veckor gammal.
 
 
Man kan ju tycka och tro att man när man är föräldraledig har all tid i världen, man är ju ledig hela dagarna, men faktum är att förutom att amma, få till nåt ätbart till en själv och kanske ta en promenad så finns det inte mycket tid över till annat vissa dagar. En del dagar har man lite tur om han sover lite mer så att man kanske hinner med något mer, andra dagar vill han mest vara vaken och kräver konstant närhet och då är det lite svårt att göra saker samtidigt, eller ja ok läsa en bok eller kolla någon serie funkar ju (jag kan säga att det blir sjukt många böcker lästa här). Men sen är det ju också så att man blir väckt sådär varannan timma varje natt (eller som inatt när han förutom att han ville ha mat varannan timma även tyckte att det var en bra grej att vara vaken mellan 3 och halv 6), det här gör att orken inte heller finns där alla dagar och många dagar blir det också någon lur under dagen för att försöka komma ikapp lite och få lite energi. 
 
Nu när foglossningsvärken börjar ge med sig så har jag i alla fall lyckats ta mig ut på lite promenader och det känns så himla skönt! Jag har också börjat med lite lätt postgraviditetsträning här hemma och det känns också superbra, ett steg på vägen till ett vanligt träningspass (även om det nog lär dröja några månader).
 
Jag hoppas att vi får in lite mer rutiner snart så att man kan planera in lite mer grejer och få lite mer gjort för just nu känns det som att jag inte gör något med min tid, men jag försöker acceptera att det får ta den tid det tar och att det är ok att inte göra så mycket mer än det som jag nämnde innan, men jag har faktiskt lite svårt att hantera det om jag ska vara ärlig. 
 
För övrigt försökte jag mig på att ta lite bebisbilder på Wincent i måndags då han blev två veckor och det är mycket svårare än jag trodde haha det blev några bilder som blev ok, men det lär kräva en del övning för att få dem som jag vill tror jag, fast nu har jag ju i alla fall en bebis att öva på ;)
 
 
Och nu måste sluta skriva för nu är det dags för mat igen