så här är det

Ni har säkert märkt att det har varit lite dåligt med inlägg här på bloggen och det är helt enkelt så att jag har en period då jag har blivit supertrött på internet över huvud taget, jag koller nästan inga bloggar eller nåt, jag har känt mig totalt oinspirerad att sätta mig och skriva blogginlägg. Det känns jobbigt för jag vill ju att alla ni som läser bloggen ska hitta något nytt inspirerande i alla fall några gånger i veckan. Men nu har det bara känts jobbigt och som ett krav och så vill jag ju inte att det ska vara så jag har helt enkelt tillåtit mig att pausa lite och gjort sånt som har känts bra istället. Hoppas att ni har lite överseende med det här <3 
 
Förhoppningsvis får jag en peppningsboost i helgen för då ska jag träffa det härliga Monthly Makersgänget! och på måndag får ni kika in för då kommer mitt bidrag till månadens Monthly Makers upp! 
 
Jag har i alla fall skapat lite, tränat, myst med Wincent och varit ute i naturen mycket, igår tog jag en sväng längs sörmlandsleden så jag tänkte dela med mig av lite bilder därifrån. 
Jag mår så otroligt bra av att ara ute i naturen, särskilt i närheten av vatten, det gör mig glad helt enkelt. 
 
Och mysigt att gå genom skogen
 
När jag efter ett par timmar kom tillbaka till bilen så kom jag till den här utsikten, inte helt fel avslut <3
 
 
#1 - - Sandra:

Klart vi har överseende! Det egna mående är alltid, alltid viktigast. Men du ska veta att jag saknar dina uppdateringar ändå :) Ska hur som helst bli så himla kul att du (och resten av gänget) kommer hit imorgon <3

Svar: Tack! Ja, det är väl det, men det är svårt att tänka så ibland (även fast man borde). Det är tur att man har fina människor omkring sig som kan påminna en om det.
inspirami.blogg.se

#2 - - Ruth | HungryHeart.se:

Självklart förstår vi och jag tycker du är klok som pausar när du behöver. <3 Ska bli så kul att ses i morgon!
P.S. Magiskt vacker bild du tagit av solen som går ned över vattnet...

Svar: tack <3 jag misstänkte att de flesta skulle förstå, men det känns skönt att höra det med :)
inspirami.blogg.se

#3 - - Alicia:

Hallå! Det var så fint att träffa dig i helgen, Annica! Du är en väldigt varm och trygg person och det tycker jag om. Jag hoppas du fick lite inspirationskick och inte bara blev utmattad (min hjärna är som ett hål idag, men på ett skönt sätt ändå) och oavsett att du fortsätter känna efter och ta hand om dig. Ibland är det på andra platser än bloggen en behöver vara :)

Svar: Åh desamma! tack så mycket, vad roligt att höra :D det var så sjukt roligt att träffa er alla irl och jag fick verkligen en inspirationskick! Jag har dock varit helt slut sen jag kom hem haha, mycket intryck och tankar, men det är väl så det ska vara och jag känner mig piggare idag!
inspirami.blogg.se