Första advent i efterskott

Det har varit fullt upp med renoveringen i tvättstugan och installationen av nya värmepannan, jag har hållit på och grejat till elva på kvällarna och ändå är det inte klart än ;) eller ja värmepannan är klar, men det är lite kvar i tvättstugan och det ser ut som kaos just nu så ni får ingen bild på utvecklingen där idag. Jag har verkligen en tendens att snöa in på grejer, som nu renoveringen, då jag bara kör på, jag glömmer bort tiden, glömmer att äta etc. Det är verkligen inte hälsosamt och jag blir ofta helt slut av det, men jag har svårt att se det själv när jag väl är inne i det. Nu har jag satt en deadline för mig själv att inte hålla på längre än till nio på kvällen och sedan ta det lite lugnt, jag måste försöka hitta en balans så att jag mår bra och orkar/hinner med allt annat också, det finns ju faktiskt en liten kille här hemma som behöver en pigg mamma på dagarna.
 
Det hela har i alla fall gjort att jag inte ens hunnit fixa en adventsljusstake! helt galet, jag har haft en massa idéer, men det slutade med en enkel variant av tegelsten och mossa som jag till slut fick till idag :)
 
Jag tycker den här kuddiga mossan är så fin!
 
Häromdagen hittade jag en liten glittrig hjort på Åhlens, så jag passade på att göra en liten vinterdekoration med mossan jag fick över och lite annat när jag ändå var i farten. Jag tycker det är så mysigt att ha med naturen in på olika sätt.
 
och ni har väl itne missat att Monthly Makers adventskalender har startat?! Läs mer här eller gå in och kolla på dagens lucka hos Agnes.

Monthy Makers Adventskalender 2015

 
Äntligen ska ni få reda på vad gårdagens mysterium med alla ledtrådar betyder!
 
 
Får du inte nog av kreativitet och skapande? Som slutspurt på ett inspirerande år presenterar vi Monthly Makers adventskalender 2015, med ett unikt DIY-projekt per dag från första advent och fram till jul! Skapa med oss under hela december! 

Såhär går det till: Med start den 29:e november bjuder värdarna bakom Monthly Makers på ett juligt DIY-inlägg per dag. Den 10:e december gör vi ett kort uppehåll för att presentera månadens gemensamma tema och fortsätter därefter fram till den 21:a december.

Här nedan hittar ni vem som är värd vilket datum:

29/11: Mikaela
30/11: Agnes
01/12: Beata
02/12: Sandra
03/12: Anna María
04/12: Jessica
05/12: Annica
06/12: Beatrice
07/12: Alicia
08/12: Jess
09/12: Beata
10/12: temasläpp hos Alicia
11/12: Elsa
12/12: Annica

13/12: Mikaela
14/12: Sandra
15/12: Agnes
16/12: Alicia
17/12: Jessica
18/12: Elsa
19/12: Anna María
20/12: Jess
21/12: Beatrice
 

Har du provat att följa någon av våra instruktioner, eller har du ett eget DIY-projekt, recept eller kul tips du vill dela med dig av? Kommentera med en länk eller maila info@monthlymakers.com - vi lyfter några favoriter på Facebooksidan och i våra bloggar!

Använd gärna #MonthlyMakersJul på Instagram och i andra sociala medier och följ oss på Facebook för att hänga med i lucköppningen!

Ledtråd åtta!

Här kommer ledtråd nummer åtta, som alltså är bokstaven E. Har du missat vad det hela handlar om? Gör ett besök hos Alicia för att komma till starten av mysteriet. För att gå vidare och få nästa ledtråd kika in hos Beata.
 
Har du hittat alla ledtrådar så kanske du har en aning om vad det är som är på gång, men imorgon får du ta en titt här på bloggen då kommer det hela klarna ytterligare, jag lovar.