Monthly Makers-Ljusinspo

Nu är det dags att komma på vad man ska göra till månadens Monthly Makersutmaning, om man inte redan gjort det. Jag har lite idéer, men jag vet inte vilken av dem jag ska köra på ännu. Temat är ju ljus och det innefattar ju verkligen många saker! Jag har i alla fall samlat ihop lite inspiration på saker från min egen blogg och lite annat som jag hittat. Det är mycket lampor, för det är det första jag tänker på när jag tänker på ljus och det finns ju hur mycket olika modeller som helst att göra. 
Man kan göra en grupp med ljus i, inlägget hittar ni här.
 
 
Man kan stöpa ljus
 
 
eller göra en stjärnhimmelslampa
 
en annan typ av papperslampa
 
Projektionsfotografering, så häftigt! det skulle jag vilja testa nån gång.
 
Lampa av träd
 
Dekoratiosnbelysning av rockringar och ljusslingor
 
Sedan måste jag ju bara visa de här lamporna, det är ledlampor som ger illusion av att de är i 3D när det i själva verket är akrylplattor. Lite svårt att göra själv kanske men så häftigt! 
 
 
 
#1 - - Stina - Tillvaron.se:

Himla fina tips! Jag hade en glasklar idé men det känns som om materialkostnaden kommer att dra iväg för den så får se om jag måste tänka om i sista stund. Bra med ännu mer inspiration för mig :)

Svar: Åh vad spännande! Nu blir jag nyfiken på vad du vill göra :)
inspirami.blogg.se

#2 - - Alicia:

ÅÅh så vackra grejer! Jag är så impad av dina origamiskills - ser superproffsigt ut :) Ljuskronan av en gammal trästam med grenar var hejdlöst inspirerande!

Svar: Tack! Jag blir alltid lite extra glad när någon gillar just det jag har gjort :) Eller hur! Jag är så sugen på att göra nått liknande :)
inspirami.blogg.se