Loppisfynd

Nu blev det sådär igen som jag tänkte att det inte skulle bli..dvs att det går så här måga dagar mellan inläggen, det har varit mycket runt omkring och i huvudet och orken har inte funnits där för att skriva inlägg. Detta trots att jag har massa färdiga bilder ligger på datorn och tusen idéer i huvudet. Nu har det i alla fall lugnat ner sig lite (nu är det bara Wincents ettårsdag kvar) och jag känner att jag har mer ork och ro att sitta vid datorn. 
 
Idag tänkte jag visa vad jag hittade senast jag var på loppis, det blev inte så många grejer, jag har börjat försöka begränsa mig...lite.. 
 
Det första som hamnade i korgen var i alla fall den här! jag fastnade direkt för den, den är så sjukt fin! 
 
Det enda som är lite jobbigt är väl att det egentligen är en adventsljusstake, så det är tveksamt om man kan ha den framme året runt, eller vad tycker ni?
 
Men den är helt klart en ny favoritgrej här hemma, jag älskar formen på den och att den är i gjutjärn. Alltså jag är nog lite kär i den ;)
 
Jag är ju lite svag för glasgrejer med och den andra grejen som fick följa är en liten glasburk med ett fint glaslock som kostade 5 kr, den kunde jag ju bara inte motstå. 
 
Sen hittade jag även en tröja och en avlång träbricka, brickan ska renoveras lite så den får ni se senare :)
 
#1 - - Mikaela:

Klart man kan ha den framme, den var ju inte jättejulig även om det är en adventsljusstake :) Fina fynd!

#2 - - Stina - Stinas tillvaro:

Jag tycker helt klart att ljusstaken kan stå framme, så fin ju! :D

#3 - - Jenny:

Men åh, fastnade direkt för den där ljusstaken! Men så är det också väldigt få gjutjärnsljusstakar jag INTE älskar... Tycker helt klart den ska ha en hedersplats året om!

#4 - - Wilda:

FEM kronor? Oj vilket fynd! Och ljusstaken kan du ju verkligen ha framme året om. Så fin! Förstår att du föll pladask för den. (sen vill jag uppmana dig att inte be om ursäkt för din frånvaro, bara skriva inlägget som du tänkt. Vi som läser blir glada av att du publicerar men har nog inga krav på hur ofta, däremot ger det en lite tråkig känsla, och säkert även för dig, att börja ett inlägg så - ett tips jag fick från Sandras blogg)

Svar: eller hur! då kan man ju bara inte låta bli ;) ja det är en svår balansgång det där tycker jag, för samtidigt är det ju det som rör sig i mitt huvud :)
inspirami.blogg.se

#5 - - Josefin:

Vilka perfekta fynd! Bra jobbat/fyndat!

#6 - - Johanna:

ljusstaken! så fin!!