DIY napphållare

Att sy en egen napphållare är verkligen superenkelt. Och de är så otroligt användbara om man har ett barn som använder napp, man slipper att nappen åker ner på marken ute och behöver rengöras innan den kan användas igen eller leta igenom halva bilen för att nappen är försvunnen :P.
 
Det du behöver är band, o-ring och en klämma. Jag har köpt både band, o-ring och klämma på billigaband.se, vad jag har kunnat hitta så har de bäst priser på o-ring och klämma samt en hel hög med roliga band. 
 
Det man ska tänka på är att inte göra bandet för långt så att det kan bli en stryprisk. 
 
Så här gör du:
Klipp bandet i lagom längd, jag klippte dem ca 19 cm långa. Om det är ett ripsband (som de ovan) kan man elda ytterst lite på kanterna man klippt så att det smälter ihop och inte fransar upp sig.
 
Sedan syr du dit o-ringen och klämman genom att trä tyget genom ögglan/o.ringen och vika det runt, sedan är det bara att hålla det på plats och sy en raksöm, som man fäster i båda ändar. 
Jag vek in ca 1 cm på den sidan där klämman sitter och ca 1,5 cm vid o-ringen (eftersom den är rund).
 
Sen är det klart, det var lätt eller hur?
 
 
Du glömmer väl inte att Monthly Makers tema för April släpps imorgon hos Ruth! In och kika där och börja fundera på vad du vill skapa!
 
 
 
#1 - - CreativeYou:

Dessa napphållare är hur söta som helst! Vi har tipsat om detta pyssel på vår inspirationsblogg :)