Dagens promenad och trädgården just nu

Idag fick vi inte bara till en tripp till affären med en bebis som sov hela tiden, när vi kom hem och Wincent hade fått i sig lite mat så tog vi en promenad tillsammans med Miro. Jag måste bara säga att det är så sjukt skönt att kunna röra på sig och att kunna ta en promenad utan att få olidligt ont! Det är till och med så att det inte ens gjorde något att vi fick en liten regnskur på vägen.
 
Jag är så glad att jag bor med gångavstånd till havet, jag får alltid en speciell känsla av att vara vid havet eller bara en sjö för den delen. Idag bjöd det på den här utsikten, lite molnigt men vad gör väl det.
 
De här platserna tycker jag extra mycket om, det är en del av ett gammalt övergivet sågverk och på nått sätt så får den här övergivna känslan platserna att kännas speciella på något sätt
 
 
som att tiden står stilla och att man är ensam i hela världen...
 
 
När vi kom hem tittade till och med solen fram en stund och Wincent sov så sött så jag bestämde mig för att ta och kika runt för att se vad som hänt i trädgården.
I rabatten blommar fortfarande pärlhyacinterna
 
 
och tulpanerna börjar kika fram
 
 
sen har vi den här som jag inte kommer ihåg vad den heter, men det ser ut att kunna vara nån typ av akleja, jag frösådde den direkt i rabatten förra året och den är i alla fall tvåårig vad jag minns.
 
 
I trädgårdslandet har gräslöken redan hunnit växa sig stor
 
 
Citronmelissen har börjat komma upp
 
 
och även Timjanplantan har växt på bra
 
 
Upp mot skogspartiet blommar fortfarande vitsipporna, en av mina absoluta favoritvårblommor!
 
 
Lagom till att jag gått min lilla runda så började regna, stoora droppar, Wincent fortsatte sova och jag lyckades få till ett blogginlägg och nu är det snart dags för mat och lite vila. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Vajb:

Fina bilder! :)

Svar: Tack! :)
inspirami.blogg.se